Dental Medical

Servicii Premium

Servicii Premium

Transformăm zâmbetul tău într-o experiență

Pornim de la zâmbetul perfect pe care ți-l dorești și stabilim împreună soluția optimă pentru tine, fie că ai nevoie de un detartraj periodic sau îți dorești o restructurare completă cu ajutorul tehnologiilor moderne, precum fațetele dentare.

Untitled design - 2024-06-13T131547.203

Consultație

Primul pas spre un zâmbet frumos și sănătos începe cu o consultație. Ascultăm problemele tale și creăm un tratament personalizat. Echipa noastră te va informa și te va ajuta să te relaxezi pe parcursul tratamentului.

Untitled design - 2024-06-12T134357.600

Igienizarea Profesională

Prevenția este cea mai importantă privind sănătatea dentară. Igienizarea profesională (detartraj+periaj și airflow) realizată la un interval de 6 luni, are ca scop urmărirea sănătății orale și descoperirea problemelor în stadiu incipient, pentru a evita complicațiile.

Untitled design - 2024-06-12T135321.420

Albire Dentară

Albirea profesională îți redă strălucirea zâmbetului tău. Prin acest tratament obții o încredere crescută, rezultate sclipitoare dintr-o singură ședință, o procedură sigură și eficientă, realizată de către medicii specialiști, care te vor îndruma și îți vor fi alături pe tot parcursul tratamentului.

Untitled design - 2024-06-12T134504.320

Parodontologie

Sângerarea gingivală poate ascunde probleme grave, cum ar fi infecțiile. Vizitează un specialist dacă ai gingii sângerânde, miros neplăcut sau inflamație. Controlul periodic poate preveni pierderea dinților.

Untitled design - 2024-06-12T134428.699

Endodonție

Intervenția endodontică sub microscop salvează dinții de la extracție. Asigură o curățare precisă a canalelor radiculare, eliminând infecțiile și garantând succesul pe termen lung.

Untitled design - 2024-06-12T135726.511

Fațete Și Coroane

Fațetele și coroanele îmbunătățesc forma, culoarea și mărimea dinților fără extracții sau perioade lungi de recuperare. Aplicarea este rapidă și fără durere, oferind control asupra zâmbetului tău.

Untitled design - 2024-06-12T134451.522

Aparat Dentar Fix

Aparatul dentar fix corectează dinții înghesuiți, mușcătura incorectă și îmbunătățește aspectul zâmbetului. Disponibil în variante metalice sau safir, asigură o poziționare corectă și estetică a dinților.

Untitled design - 2024-06-12T134457.868

Implanturi Dentare

Implanturile dentare înlocuiesc dinții naturali, permițând vorbitul și mestecatul fără griji. Procedura este rapidă și fără complicații, oferind o soluție durabilă și estetică pentru zâmbetul tău.

Untitled design - 2024-06-12T134534.606

All On 4&6

Proteza dentară fixă pe implanturi este ideală pentru cei cu lipsă totală a dinților sau purtători de proteze mobile. Este mai puțin invazivă, cu un număr redus de implanturi și recuperare rapidă, oferind stabilitate și confort.

Albirea Dintilor

Fă-ți zâmbetul să strălucească din nou.

Descoperă secretul unui zâmbet strălucitor! Albirea dinților este soluția simplă și eficientă pentru a-ți revigora zâmbetul. Cu ajutorul procedurilor specializate și a produselor de încredere, eliminăm petele și decolorările, dezvăluind un zâmbet mai alb și mai strălucitor.

man-showing-his-teeth3-YUFNXWG.jpgman-showing-his-teeth4-YUFNXWG.jpg

Cum lucrăm

Stomatologie pentru stilul de viață modern

Programează o consultație

Programează o consultație pentru a discuta nevoile tale dentare și a primi un plan personalizat.

Consultație

Discută nevoile tale dentare și primește un plan personalizat.

Control Dentar

Evaluare detaliată a dinților și gingiilor efectuată de medicul dentist.

Plată

Finalizează achitarea serviciilor și asigură-ți un zâmbet sănătos.

Testimoniale

Schimbăm vieți, zâmbet cu zâmbet.

4.9/5.0

Am avut o experiență minunată la Dental Medical! Echipa a fost extrem de profesionistă și amabilă, iar rezultatele tratamentului meu au fost peste așteptări. Recomand cu căldură această clinică tuturor!.
Alina B.
Sunt extrem de încântată de serviciile oferite la Dental Medical. Personalul este prietenos și foarte bine pregătit, iar atenția lor la detalii m-a convins că am făcut alegerea corectă pentru sănătatea mea dentară.
Mariana D.
Dental Medical mi-a schimbat complet percepția asupra vizitelor la dentist. Mediul prietenos și tehnologia modernă m-au făcut să mă simt confortabil și în siguranță pe toată durata tratamentului.
Andrei P.
Company CEO
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite la Dental Medical. Personalul este foarte atent și grijuliu, iar profesionalismul de care dau dovadă m-a convins că am făcut cea mai bună alegere pentru sănătatea mea dentară.
Lidia F.

  Consultație

  Programează-ți consultația

  Programează-ți consultația pentru îngrijire personalizată și consultă programul nostru de funcționare pentru a planifica vizitele tale. Ne dedicăm sănătății tale dentare, fiind aici pentru tine când ai nevoie.

  Program de funcționare

  Luni – Vineri

  Sâmbătă

  Duminică